Cerere impresionantă de bilete la Bayern Munchen. Câţi fani vor să urmărească meciul din semifinalele Ligii Campionilor

Clubul Bayern Munchen a anunţat că a primit 200.000 de solicitări de bilete pentru meciul de acasă din semifinalele Ligii Campionilor, deşi deocamdată nu se ştie adversara, tragerea la sorţi pentru această fază fiind programată vineri.

290 afișări

Stadionul Allianz Arena are o capacitate de 68.000 de locuri pentru meciurile din cupele europene, informează France Football.

În semifinalele Ligii Campionilor s-au mai calificat echipele FC Barcelona, Real Madrid şi Borussia Dortmund.

Meciurile tur vor avea loc în 23 şi 24 aprilie, iar cele retur la 30 aprilie şi 1 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici