CFR Cluj a câştigat derbiul cu Rapid

Formaţia CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-1), în faţa echipei Rapid, în derbiul contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a câştigat derbiul cu Rapid

CFR Cluj a câştigat derbiul cu Rapid (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Herea '13, pentru Rapid, respectiv Nei '11, '45, Mureşan '67, Peralta '75 pentru CFR.

0-1: Nei a înscris de la aproximativ doi metri, profitând de o greşeală a lui Andrei Marinescu în propriul careu.

1-1: Herea a înscris din patru metri, după ce portarul Nuno Claru a respins greşit în faţă un şut al lui Spadacio din lovitură liberă de pe partea dreaptă.

1-2: Nei a înscris al doilea gol al său în urma unei centrări a lui Culio, reuşind să înscrie cu capul, de 6 metri, din faţa portarului Marinescu.

1-3: Culio a executat un corner de pe partea stângă şi Gabi Mureşan a înscris, cu capul, la colţul lung.

1-4: Andrei Marinescu a greşit pentru a treia oară în acest meci, după ce a respins în faţă un şut al lui Gabi Mureşan de la aproximativ 25 de metri, şi Peralta a înscris cu latul din cinci metri.

Rapid: 1. Marinescu - 2. Helder, 32. Iencsi, 28. Ad. Iordache, 19. Bozovici - 29. Buga (7. Cesinha '60), 6. Matici, 15. Lazăr, 10. Herea (27. Dobroiu '81) - 30. Spadacio - 11. Ioniţă (9. Răduţă '88). Antrenor: Viorel Hizo.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro (44. Stăncioiu '40) - 4. Panin, 6. Mureşan, 3. Cabrera, 66. Edimar - 19. Culio, 31. Dani, 8. Peralta, 77. Deac (7. Dubarbier '63) - 99. Nei (23. Mara '74), 9. Traore. Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Ad. Iordache '27, Herea '52, Helder '73, Bozovici '90 / Traore '17, Culio '53.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Sebastian Gheorghe, Sebastian Stoianof (asistenţi) - Adrian Stănescu (rezervă).

Observatori: Alexandru Boc, Dan Petrescu.

La partidă au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, printre care selecţionerul Răzvan Lucescu, fostul fotbalist Laurenţiu Regencampf, impresarul Ana Maria Prodan, fotbalistul Mircea Bornescu şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Omul de afaceri Lutz Stache, care negociază preluarea clubului Rapid, a urmărit partida de la tribuna oficială, împreună cu acţionarul majoritar George Copos. În minutul 42, o minge venită din teren a ajuns la tribuna oficială, lovindu-l pe Laurenţiu Reghecampf.

Fanii echipei Rapid au afişat un banner în repriza a doua, cu mesajul: "Planeta se scufundă, dar nea George e pe val".

Portarul Andrei Marinescu a fost fluierat de fanii suporterii echipei Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici