CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-2), echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXXII-a a Ligii I, gruparea clujeană revenind de la 0-2, deşi a evoluat în inferioritate numerică din minutul 38 al meciului.

36 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-2, după ce a revenit de la 0-2 (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Alexandru Piţurcă '11, Mihai Costea '22, pentru gazde, respectiv Lacina Traore '63, Cristi Bud '85 şi Ricardo Cadu '90+3 din penalti, pentru formaţia oaspete.

1-0: Prepeliţă a făcut o incursiune pe partea dreaptă, a trecut de Mureşan şi a centrat în careul de 6 metri, de unde Alexandru Piţurcă a reluat, cu câlcâiul, în plasă.

2-0: Dilevski l-a angajat în adâncime pe Mihai Costea şi atacantul Universităţii l-a învins pe Nuno Claro cu un şut la colţul scurt.

2-1: Apărarea Universităţii Craiova a ezitat în două rânduri, balonul a ajuns la Traore care a redus din diferenţă cu un şut cu şpiţul, în dreapta lui Silviu Lung.

2-2: Bud a restabilit egalitatea cu un şut de la aproximativ 17-18 metri, care l-a lăsat fără replică pe Silviu Lung.

2-3: Iliev l-a ţinut în careu pe Traore şi Ovidiu Haţegan a dictat penalti, transformat de Ricardo Cadu.

În minutul 38, Hugo Alcantara a comis un fault de joc asupra lui Dina şi arbitrul Ovidiu Haţegan i-a arătat direct cartonaşul roşu fundaşului formaţiei clujene.

În minutul 66, Piccolo l-a lovit cu cotul în plină figură pe Bărboianu şi jucătorul grupării oltene nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit de Radu Barbu.

În minutul 73, arbitrul Ovidiu Haţegan l-a trimis în tribune pe antrenorul secund al clujenilor Alin Minteuan pentru proteste.

Universitatea Craiova: 21. Lung Jr. - 18. Dănănae, 7. V. Găman, 4. Iliev, 17. Bălace - 2. Bărboianu (3. Barbu '68), 13. Dilevski (28. Gângioveanu '82) - 30. Prepeliţă, 20. Dina (25. Firţulescu '63), 9. M. Costea - 27. Al. Piţurcă. Antrenor: George Biţă.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 4. Panin (13. Piccolo '46), 20. Cadu, 15. Alcantara, 66. Edimar (11. De Zerbi '62) - 77. Deac, 7. E. Dică (8. Peralta '53), 6. G. Mureşan, 19. Culio - 9. L. Traore, 85. Bud. Antrenor: Andreea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: Dănănae '6, Al. Piţurcă '11, Dilevski '41 / Deac '30, Alcantara '30, Culio '41, Piccolo '65, Cadu '76.

Cartonaşe roşii: Alcantara '38.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Octavian Şovre, Eduard Dumitrescu (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Sorin Satmari, Ioan Mureşan.

Supervizor: Dumitru Mihalache.

La partidă au asistat aproximativ 9.000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 10 fani ai echipei CFR Cluj.

Pentru prima oară în acest retur, la meci a asistat şi un grup de suporteri din galeria Universităţii, venită de la Craiova. Cei aproximativ 30 de fani au scandat împotriva finanţatorului Adrian Mititelu, fiind apostrofaţi de ceilalţi spectatori din stadion. La un moment dat, fanii veniţi de la Craiova s-au îndreptat ameninţător spre o parte dintre contestatari, însă intervenţia forţelor de ordine a calmat spiritele, fără să fie înregistrate incidente.

Suporterii veniţi de la Craiova au afişat un baner cu mesajul: "Mesaj din Ceruri pentru Ştiinţa noastră: Eu sacrul Oblemenco vă aştept acasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici