CFR Cluj, în grupa E a Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen, AS Roma şi FC Basel

Campioana României, CFR Cluj, va evolua în grupa E a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Bayern Munchen (Germania), AS Roma (Italia) şi FC Basel (Elveţia), conform tragerii la sorţi de joi de la Monte Carlo.

24 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, în grupa E a Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen, AS Roma şi FC Basel

CFR Cluj, în grupa E a Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen, AS Roma şi FC Basel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La AS Roma evoluează românii Bogdan Lobonţ, Adrian Piţ şi Alex Pena.

Singura echipă non-campioană din grupa E este AS Roma, Bayern Munchen fiind campioana Germaniei, FC Basel a Elveţiei şi CFR Cluj a României.

Faza grupelor începe la 14-15 septembrie şi se încheie la 7-8 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici