Chivu, dorit de Napoli

Fundaşul Cristan Chivu de la Internazionale Milano este pe lista de achiziţii a formaţiei Napoli, care doreşte să-şi întărească compartimentul defensiv în vederea unei probabile participări în Liga Campionilor.

25 afișări
Imaginea articolului Chivu, dorit de Napoli

Chivu, dorit de Napoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Capabil de a îndeplini rolul de fundaş central sau apărător stânga, Chivu ar fi o soluţie ideală pentru defensiva în cinci a lui Mazzarri. Gruparea Inter ar fi dispusă să-l vândă pe român în cazul unei oferte, mai ales că intenţionează o remaniere a lotului pentru sezonul viitor", a scris calciomercatoseriea.it.

Presa italiană a scris recent că Inter ar putea renunţa la Chivu la sfârşitul acestui sezon, în urma slabelor evoluţii pe care fundaşul le-a avut în ultimele partide.

Totodată, mass-media peninsulară a notat că Napoli îl doreşte şi pe Stefan Radu de la Lazio, care evoluează pe postul de fundaş stânga.

Actualul contract al lui Cristian Chivu (30 de ani) expiră în vara anului 2012. Românul a fost transferat de Inter în vara anului 2007, de la AS Roma.

Napoli ocupă locul trei în Serie A cu 65 de puncte, după 34 de etape din 38. Formaţia antrenată de Walter Mazzarri are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului patru, Lazio, şi va juca în Champions League dacă va termina în primele trei echipe la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici