Cinci handbaliste de la Rulmentul au acceptat propunerea de diminuare a salariilor

Jucătoarele echipei de handbal feminin Rulmentul Braşov, Alexandrina Barbosa, Carmen Amariei, Ionela Gâlcă Stanca, Lidja Horvath şi Woo Sun Hee au acceptat propunerea de diminuare a salariilor venită din partea conducerii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

Patronul grupării ardelene, Teodor Florescu, a renegociat contractele cu cele cinci jucătoare, urmând ca joi să se întâlnească şi cu celelalte handbaliste din lot. "Am revenit la Braşov şi vreau să se ştie că voi rămâne lângă această formaţie. Chiar m-am amuzat de zvonurile referitoare la o plecare a mea. Trebuie să vedem ce vom face de acum înainte. Avem o strategie pe care o punem la punct în aceste zile, şi în care sunt incluse şi discuţii cu fiecare fată în parte. Cu siguranţă vom ţine cont de posibilităţile financiare şi de situaţia economică existentă în acest moment atât în România cât şi în lume", a spus, miercuri, Teodor Florescu.

Ionela Gâlcă Stanca, handbalistă dorită şi de campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, a afirmat, miercuri, că a ţinut cont de criza financiară atunci când a acceptat diminuarea contractului său. "Am discutat cu Teodor Florescu şi pot spune că ne-am înţeles. Nu am fost nici eu absurdă pentru că peste tot este criză financiară, dar sper să fie bine sezonul următor. Este adevărat că am şi alte oferte, dar cum am mai spus, sunt la Braşov, am contract cu Rulmentul şi chiar dacă aş vrea să plec nu aş putea. S-au scris multe, dar nu am semnat cu Oltchimul şi cu niciun alt club. Cum să fac asta atâta timp cât mai am contract cu Rulmentul. Eu vreau să rămân aici", a declarat Ionela Gâlcă Stanca.

Antrenorul echipei Rulmentul, Herbert Muller, a afirmat că ar fi mulţumit dacă în sezonul viitor va avea la dispoziţie acelaşi lot de jucătoare. "Încerc să mă menţin pe aceeaşi linie optimistă, pentru că altfel nu pot. S-a discutat cu fetele şi din ce am simţit eu din partea lor, ele ar vrea să rămână la Braşov, pentru că le place foarte mult echipa. Acum nu ne rămâne decât să aşteptăm un răspuns din partea lor, răspuns pe care trebuie să îl dea în două-trei zile. Ar fi ceva extraordinar să reuşim să păstrăm acelaşi lot", a spus Muller.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici