Ciprian Marica despre Răzvan Burleanu: Un nou preşedinte, un nou naş. Torje a făcut schimb de tricouri cu Messi: "E o amintire frumoasă"

Atacantul echipei naţionale a României, Ciprian Marica, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul amical cu Argentina, scor 0-0, că Federaţia Română de Fotbal are "un nou naş" şi a spus despre Răzvan Burleanu că este "un băiat citit". Fotbalistul Gabriel Torje a făcut schimb de tricouri cu Lionel Messi, la finalul meciului, spunând că "este o amintire frumoasă".

286 afișări

"Un nou preşedinte, un nou naş. Nu am decât să-l felicit pe Răzvan Burleanu. E un băiat tânăr care sigur are ambiţia să facă schimbările de care e nevoie, să aducă suflul nou. E un băiat citit, cu şcoală", a afirmat Marica.

Căpitanul naţionalei României a vorbit şi despre condamnările din dosarul transferurilor: "Îmi pare rău pentru cei care au primit sentinţe dure, sunt alături de familiile lor. Sunt oameni care au făcut şi mult bine în fotbalul românesc".

Marica a precizat că şi-ar dori să mai aibă şansa să joace meciul cu Grecia pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia: "Suntem bucuroşi de acest rezultat pentru că am întâlnit o forţă mondială. Pentru noi a fost mai mult decât un meci amical. Ar trebui să fim mândri de acest rezultat când mă uit la ce jucători au în lot. Cu mai multă şansă puteam marca. Acest rezultat ne dă speranţe pentru campania care urmează deşi mi-aş fi dorit să mai avem o dată şansa de a juca cu Grecia pentru Cupa Mondială".

Mijlocaşul Alexandru Maxim a declarat că jucătorii argentinieni nu au evoluat la adevărata valoare. "Argentina este o echipă extrem de valoroasă cu jucători de talie mondială care se vor lupta la Cupa Mondială. E un rezultat pozitiv, dar se vede că nu au jucat la adevărata valoare. Am încercat să nu luăm gol, dar nu ar trebui să nu exagerăm cu bucuria. Sunt supărat că mi s-a anulat golul, pentru că alta ar fi fost soarta partidei".

Torje a făcut schimb de tricouri cu Messi: "E o amintire frumoasă"

Fotbalistul Gabriel Torje a declarat după meciul România - Argentina, scor 0-0, la finalul căruia a făcut schimb de tricouri cu Lionel Messi, că este o amintire frumoasă şi a subliniat că are onoarea de a juca în aceeaşi ligă cu celebrul argentinian şi cu portughezul Cristiano Ronaldo.

"Tricoul e bine, e în bagaj. E o amintire frumoasă. Am vorbit cu Messi pe teren şi la vestiare şi mi-a promis că mi-l dă la final. Am onoarea să joc în aceeaşi ligă cu el şi cu Cristiano Ronaldo şi să fim adversari de mai multe ori într-un sezon", a spus Torje, component al echipei Espanol Barcelona.

Pantilimon: Am jucat ca o adevărată echipă, e un punct important de plecare pentru moralul nostru

Portarul Costel Pantilimon a declarat, miercuri seară, după meciul România - Argentina, scor 0-0, că se bucură că "tricolorii" au jucat ca o adevărată echipă şi că este un punct important de plecare pentru moral, în perspectiva preliminariilor Campionatului European.

"E un punct bun pentru noi. Pot zice că noi am jucat foarte bine. Ne bucurăm că am jucat ca o adevărată echipă. E un punct important de plecare pentru moralul nostru şi gândul de a ne califica la Euro. Ne dorim foarre mult să ajungem a Campionatul European, după ce am pierdut la limită o calificare la Cupa Mondială. Mergem mai departe. E o grupă echilibrată şi cred că o să fie o bătălie între 3-4 echipe", a spus Pantilimon, făcând referire la grupa F de calificare la Campionatul European din 2016, din care fac parte România, Ungaria, Finlanda, Grecia, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

Florin Gardoş: Sunt afectat de condamnările din dosarul transferurilor

Fundaşul stelist Florin Gardoş a declarat, miercuri seară, după meciul amical România - Argentina, scor 0-0, că este afectat de condamnările din dosarul transferurilor şi că nu se aştepta la pedepse atât de aspre.

"Eu sunt afectat de tot ce s-a întâmplat. Victor Becali era şi este impresarul meu, iar în cazul lui Gică Popescu şi al lui Mihai Stoica nu mă aşteptam ca pedepsele să fie atât de aspre", a spus Gardoş.

Florin Gardoş consideră că jucătorii argentinieni nu au dat totul în amicalul de pe Arena Naţională. "A fost un meci bun şi un rezultat bun. E o onoare să joci un astfel de meci, deoarece nu ai tot timpul ocazia să întâlneşti Argentina. Sunt bucuros că am scos un rezultat frumos. S-a văzut că argentinienii nu au dat totul, dar noi am dat mai mult de sută la sută", a precizat Gardoş.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici