Ciprian Marica va asista la meciul Simonei Halep de la Madrid: Am emoţii cum aveam în copilărie

Atacantul echipei Getafe Ciprian Marica se află în tribunele complexului sportiv Caja Magica din Madrid, unde se desfăşoară turneul de tenis feminin din categoria Premier Mandatory, pentru a urmări partida din sferturile de finală a Simonei Halep contra sârboaicei Ana Ivanovici.

113 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica va asista la meciul Simonei Halep de la Madrid: Am emoţii cum aveam în copilărie

Ciprian Marica va asista la meciul Simonei Halep de la Madrid: Am emoţii cum aveam în copilărie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am emoţii cum aveam în copilărie, la meciurile echipei naţionale. Stau cu pumnii strânşi cu minute bune înainte de startul meciului. Încă nu e agitaţie în sală, Simona ne aude cu siguranţă incurajările. Hai Simona, hai România!", a scris Marica, pe pagina sa de Facebook.

El şi-a însoţit postarea cu o poză a celor două jucătoare pe tabela de marcaj.

Partida dintre Simona Halep, cap de serie numărul 4, şi Ana Ivanovici, cap de serie numărul 11, va începe la ora 16.00, pe Arena Arantxa Sanchez Vicario.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici