VIDEO  Ciucă l-a primit la Victoria pe David Popovici: Drumul de aici înainte e mai lung şi mai greu

David Popovici a fost primit, luni, la Palatul Victoria, de premierul Nicolae Ciucă. „Drumul de aici înainte e mai lung şi mai greu”, i-a transmis prim-ministrul sportivului.

530 afișări
Imaginea articolului Ciucă l-a primit la Victoria pe David Popovici: Drumul de aici înainte e mai lung şi mai greu

„Felicitări şi la cât mai multe. Sunt onorat să te cunosc. Suntem mândri cu toţii”, i-a spus premierul Nicolae Ciucă lui David Popovici.

Ciucă a mai spus că e mândru pentru că „am reuşit după ani mulţi să urcăm pe podium”.

„Îmi permit să-ţi dau un sfat - să nu te laşi pradă emoţiilor. Să rămâi acelaşi om cu obiectivele tale, cu disponibilitatea ta la eforturi. Drumul de aci înainte e mai lung şi mai greu”, a adăugat premierul.

Premierul a mai spus că David Popovici este „purtătorul de stindard al acestei generaţii”.

La întâlnire au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consilierul onorific Gheorghe Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, secretarul general al FRNPM, Matei Giurcăneanu, tatăl sportivului, Mihai Popovici, precum şi antrenorul Adrian Rădulescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici