Clubul Heart of Midlothian, aflat în pragul falimentului, cere ajutorul fanilor

Clubul scoţian Heart of Midlothian, aflat sub ameninţarea lichidării judiciare, şi-a prevenit suporterii că gruparea şi-ar putea trăi ultimele zile şi a făut un apel disperat la sprijinul fanilor.

152 afișări
Imaginea articolului Clubul Heart of Midlothian, aflat în pragul falimentului, cere ajutorul fanilor

Clubul Heart of Midlothian, aflat în pragul falimentului, cere ajutorul fanilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Heart of Midlothian are datorii de 450.000 de lire sterline (563.000 de euro) la fisc şi este în curs de a negocia un plan de reeşalonare. Conducerea grupării a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la următoarele meciuri de pe teren propriu.

Potrivit unui comunicat al clubului, "fără suţinearea suporterilor, există un risc real ca Heart of Midlothian Football Club să joace ultimul său meci în 17 noiembrie, cu St. Mirren".

"Nu este un bluf, nu dorim să fim alarmişti, este doar simpla realitate. Fără ajutorul vostru, clubul ar putea să-şi trăiască ultimele ore", se mai arată în apelul celor de la Heart.

După 12 etape, echipa este pe locul 9 (din 12 formaţii), la opt puncte de liderul campionatului scoţian, Celtic Glasgow.

Heart of Midlothian ar putea avea soarta formaţiei Glasgow Rangers, retrogradată în liga a patra în vară, din cauza problemelor financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici