Clubul Steaua, sancţionat cu 45.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat, miercuri, clubul Steaua cu 45.000 de lei penalitate sportivă pentru introducerea şi aprinderea de materiale explozive, incendiare şi fumigene de către suporterii proprii la partida din deplasare cu Oţelul Galaţi, informează site-ul oficial al LPF.

96 afișări
Imaginea articolului Clubul Steaua, sancţionat cu 45.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină

Clubul Steaua, sancţionat cu 45.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"În baza art. 83.2.d, raportat la art. 82, cu aplicare art. 44 din RD se sancţionează clubul FC Steaua cu o penalitate sportivă de 45.000 lei", se arată în soluţia comisiei.

Membrii comisiei au considerat gruparea FC Steaua recidivistă, aceasta fiind sancţionată cu 15.000 de lei săptămâna trecută pentru aceeaşi abatere a fanilor.

Tot miercuri, jucătorul Helder Luis Lopes (Oţelul Galaţi), eliminat în meciul cu Steaua din etapa a X-a a Ligii I, a fost suspendat o etapă şi primit o penalitate de 740 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici