Clubul "U" Cluj, sancţionat cu două meciuri cu porţile închise şi 40.000 de lei penalitate sportivă

Clubul Universitatea Cluj a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu disputarea a două partide cu porţile închise şi cu 40.000 de lei penalitate sportivă, în urma incidentelor provocate de proprii suporteri la meciul cu Steaua, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

242 afișări
Imaginea articolului Clubul "U" Cluj, sancţionat cu două meciuri cu porţile închise şi 40.000 de lei penalitate sportivă

Clubul "U" Cluj, sancţionat cu două meciuri cu porţile închise şi 40.000 de lei penalitate sportivă (Imagine: Shutterstock)

"În baza art.83.2.d se sancţionează clubul FC «U» Cluj cu o penalitate de 40.000 lei şi cu măsura programării a două jocuri fără spectatori", informează, miercuri, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Partida Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti (0-1) a fost întreruptă în minutul 19 pentru aproximativ trei minute, după ce un spectator a pătruns pe teren, iar fanii au aruncat cu torţe şi petarde pe pista de atletism a stadionului.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat grupările CSMS Iaşi şi FC Rapid cu câte 10.000 lei penalitate sportivă pentru incidentele produse de suporteri la meciul direct de sâmbătă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

De asemenea, jucătorii Cristian Munteanu (FC Braşov), Mihai Roman (CS Turnu Severin) şi Gabriel Velcovici (CS Turnu Severin) au fost sancţionaţi fiecare cu câte o etapă de suspendare şi 740 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici