Cluburile din Premier League vor purta banderolă neagră pe fondul conflictului Israel-Hamas

Jucătorii, managerii şi oficialii meciurilor din Premier League vor purta banderole negre în următoarea rundă de meciuri, în semn de respect pentru cei afectaţi de conflictul dintre Israel şi Hamas, a anunţat vineri liga engleză.

106 afișări
Imaginea articolului Cluburile din Premier League vor purta banderolă neagră pe fondul conflictului Israel-Hamas

Cluburile din Premier League vor purta banderolă neagră pe fondul conflictului Israel-Hamas

"Sperăm în pace, iar simpatia noastră sinceră se îndreaptă către victime, familiile lor şi comunităţile afectate", a precizat liga.

Banderolele vor fi purtate la meciurile disputate de sâmbătă până luni, liga anunţând, de asemenea, că va face o donaţie către Crucea Roşie britanică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici