CM 2014: Anchetă a federaţiei din Camerun în legătură cu acuzaţiile de meciuri trucate ale echipei

Federaţia Cameruneză de Fotbal (Fecafoot) a anunţat, luni, deschiderea unei anchete privind "acuzaţiile de fraudă" la meciurile echipei Camerunului la Cupa Mondială.

208 afișări
Imaginea articolului CM 2014: Anchetă a federaţiei din Camerun în legătură cu acuzaţiile de meciuri trucate ale echipei

CM 2014: Anchetă a federaţiei din Camerun în legătură cu acuzaţiile de meciuri trucate ale echipei (Imagine: Mediafax Foto)

Fecafoot "a cerut comisiei sale de etică să ancheteze acuzaţiile de fraudă la cele trei meciuri din primul tur de la Cupa Mondială, Camerun-Croaţia, şi despre existenţa a «şapte mere stricate»" în echipa "Leilor neîmblânziţi".

Comunicatul publicat pe site-ul federaţiei reia expresia "mere stricate" din Der Spiegel.

"Acuzaţiile de fraudă" provin de la publicaţia germană, care a evocat un aranjament privind rezultatul de la meciul Croaţia-Cameroun (4-0) pentru pariuri trucate, precum şi mizele puse în legătură cu eliminarea unui jucător în prima repriză. Camerunezul Alexandre Song a fost eliminat pentru că l-a lovit cu cotul pe Mario Mandzukici.

Camerunul a pierdut cele trei meciuri din grupa A de la Cupa Mondială, cu Mexic (1-0), Croaţia şi Brazilia (4-1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici