CM 2018 | Brazilia a crezut că 20 de minute sunt suficiente pentru victorie în faţa Elveţiei, dar Zuber a avut ultimul cuvânt

Brazilia a remizat în compania Elveţiei în prima etapă din faza grupelor, scor 1-1, iar selecţionerul Tite a fost cât se poate de nemulţumit de rezultat. Antrenorul vedetelor sud-americane a spus că elevii săi ar fi trebuit să fie mai precişi la finalizare.

1227 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Brazilia a crezut că 20 de minute sunt suficiente pentru victorie în faţa Elveţiei, dar Zuber a avut ultimul cuvânt

CM 2018. Brazilia a crezut că 20 de minute sunt suficiente pentru victorie, dar Zuber a avut ultimul cuvânt. Cronica meciului cu Elveţia

"Bineînţeles că sunt nemulţumit de rezultat. Voiam să câştigăm, dar am fost cuprinşi de teamă. Presiunea a fost imensă. Ne-a lipsit precizia în momentele decisive. Am avut ocazii clare şi ar fi trebuit să fim mai precişi. Uneori trebuie să accepţi modul în care joacă echipa adversă. Am încercat să pătrundem prin apărarea lor, dar a fost dificil. Cred că sunt multe lucruri pozitive, totuşi, de care vom ţine cont la meciul următor", a spus Tite, pentru site-ul FIFA.

Coutinho a deschis scorul cu un gol superb în minutul 20, dar reuşita de 1-0 a reprezentat momentul în care jocul Braziliei s-a stins. După un început furtunos, sud-americanii au lăsat-o mai moale, iar elveţienii au reuşit să egaleze în debutul părţii secunde. Zuber a înscris în minutul 50 în urma unei lovituri de colţ, la care brazilienii au reclamat un fault în atac. Tite a mutat ofensiv pe parcursul reprizei, dar nici Renato Augusto sau Firmino n-au reuşit să facă diferenţa.

Neymar a criticat arbitrajul după meciul Braziliei cu Elveţia

Neymar a revenit pe teren după o lungă perioadă de absenţă pricinuită de o accidentate. Starul lui PSG a lipsit în a doua parte a sezonului, dar a fost inclus de selecţionerul Tite în lot. Neymar nu a făcut cea mai bună partidă a sa, dar nici elveţienii nu l-au lăsat să joace, fiind cel mai faultat jucător de pe teren. El a terminat meciul cu 10 faulturi suferite.

La finalul meciului, Neymar s-a arătat deranjat de faptul că golul europenilor a fost validat, deşi Miranda, colegul său din apărare, ar fi fost faultat.

„Am revăzut faza de mai multe ori şi cred că a fost fault. Sunt patru profesionişti pe teren, trebuie să-ţi facă treaba. Meritam să câştigă acest meci, remiza e nedreaptă. Trebuie să jucăm mai bine în meciurile următoare”, a declarat Neymar la finalul meciului.

Brazilia şi Elveţia se mai află în grupă cu Costa Rica şi Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici