Comisia de Disciplină a respins memoriul clubului Petrolul împotriva lui Reghecampf

Comisia de Disciplină a FRF a respins memoriul clubului Petrolul Ploieşti împotriva fostului antrenor al FC Steaua Laurenţiu Reghecampf, pe care îl acuză că la finalul partidei din etapa a XXXIII-a a Ligii I l-a lovit cu capul în figură pe directorul sportiv al clubului prahovean, Cristi Vlad.

157 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a respins memoriul clubului Petrolul împotriva lui Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Marius Dobrescu/ Mediafax Foto)

"FC Petrolul vs Laurenţiu Reghecampf. Plângere. Respinge cererea ca neîntemeiată", se arată în soluţia comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

După fluierul final al meciului Petrolul Ploieşti - Steaua, scor 0-0, disputat la 17 mai, au izbucnit incidente între jucătorii şi membrii stafului celor două echipe. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a părăsit primul terenul în huiduielile publicului. Pe imaginile video se observă că Reghecampf îşi apropie capul ameninţător de directorul sportiv al prahovenilor, Cristi Vlad, dar contactul dintre cei doi nu este surprins de camerele care au filmat incidentul.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a respins ca netaxate cererile de ratificare a sancţiunilor disciplinare ale conducerii clubului Oţelul Galaţi împotriva jucătorilor Victor Astafei, Marcus Vidal Marquinhos, Dan Popescu, Cristian Sîrghi şi Gabriel Pungă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici