Comitetul Executiv al FRF a aprobat închiderea unor zone pe stadioanele unde au loc incidente

Comitetul executiv al FRF a aprobat miercuri o propunere a Ligii Profesioniste de Fotbal privind posibilitatea închiderii pentru public a unei zone de pe un stadion unde au loc evenimente care încalcă prevederile Codului Disciplinar al UEFA, a declarat miercuri preşedintele federaţiei, Mircea Sandu.

80 afișări
Imaginea articolului Comitetul Executiv al FRF a aprobat închiderea unor zone pe stadioanele unde au loc incidente

Comitetul Executiv al FRF a aprobat închiderea unor zone pe stadioanele unde au loc incidente (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"O solicitare a LPF privind punerea în aplicare a unei prevederi din Codul Disciplinar UEFA care a fost aprobat de Comitetul Executiv. Această prevedere se referă la închiderea unei peluze sau a unei zone a unui stadion unde au loc evenimente care încalcă prevederile regulamentului. Deci, pe lângă faptele foarte grave care duc la închiderea întregului stadion, acum se poate închide o zonă anume dintr-un stadion", a declarat Sandu.

Oficialul FRF a precizat faptul că decizia de interzicere a deplasării unor suporteri pe alte stadioane în cazul în care nu se respectă regulamentele a fost amânată până în luna martie a anului viitor. "A fost amânată până în luna martie în schimb propunerea LPF privind interzicerea deplasării suporterilor pe alte stadioane dacă nu se respectă legile. Până atunci am fost împuternicit să am un dialog cu suporterii pentru a găsi o modalitate de diminuare sau stopare a manifestărilor huliganice, rasiste, xenofobe sau calomnioase pe stadioane", a mai spus preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, într-o conferinţă de presă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici