Constantin Gâlcă: Ne-a dezavantajat terenul, dar trebuia să câştigăm

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, joi, după remiza din meciul cu Rio Ave, scor 2-2, că jucătorii săi au fost dezavantajaţi de starea terenului, dar a precizat că formaţia sa trebuia să câştige.

222 afișări
Imaginea articolului Constantin Gâlcă: Ne-a dezavantajat terenul, dar trebuia să câştigăm

Constantin Gâlcă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Ne-a dezavantajat terenul şi am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Ştiam că adversarul va ieşi la joc. Ne-au dat goluri din faze fixe pe care le-am făcut cadou. Nu cred că a fost penalti, a fost acordat uşor. Trebuia să câştigăm meciul mai devreme de acea fază, dar ne-a fost greu din cauza terenului. Jucătorii alunecau, mingea le fugea de la picior. Trebuia să câştigăm, dar nu am deschis mai deloc jocul pe margini. Trebuie să câştigăm în deplasare cu Aalborg, unde nu îi vom avea pe Prepeliţă şi Szukala. Va fi un meci decisiv cu Aalborg", a spus Gâlcă la Dolce Sport.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat, joi, în deplasare, scor 2-2 (1-0), cu formaţia portugheză Rio Ave, într-un meci din etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa.

Golurile gazdelor au fost marcate de Diego Lopes, în minutele 35 şi 77, al doilea din penalti, în timp ce pentru Steaua au înscris Keşeru '60 şi Filip '90+4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici