Steaua a remizat cu Rio Ave, scor 2-2, în etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa

Echipa Steaua Bucureşti a terminat, joi, în deplasare, scor 2-2 (1-0), cu formaţia portugheză Rio Ave, într-un meci din etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa.

674 afișări
Imaginea articolului Steaua a remizat cu Rio Ave, scor 2-2, în etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa

Steaua a remizat cu Rio Ave, scor 2-2, în etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Diego Lopes, în minutele 35 şi 77, al doilea din penalti, în timp ce pentru Steaua au înscris Keşeru '60 şi Filip '90+4.

1-0: Ukra a centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Diego Lopes a deschis scorul cu o lovitură de cap de la 7 metri.

1-1: Filip a centrat din partea stângă şi Keşeru a înscris spectaculos din cădere de la 8 metri.

2-1: Diego Lopes a transformat penaltiul acordat de arbitrul Marcin Borski după un fault în careu comis de Papp asupra lui Tarantini.

2-2: Chipciu a şutat la poartă, defensiva portughezilor a blocat mingea, dar balonul a ajuns la Filip care a înscris cu un şut de la 7 metri.

Rio Ave: Ederson - Nuno Lopes, Marcelo, Prince, Tiago Pinto - Wakaso, Tarantini - Ukra, Diego Lopes (Vilas Boas '80), Del Valle (Bressan '59) - Esmael Goncalves (Ahmed Hassan '68). Antrenor: Pedro Martins.

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, Sânmărtean - Ad. Popa (Bourceanu '75), Chipciu, Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonaşe galbene: Wakaso '41, Prince '47, '90+2 / Keşeru '63, Prepeliţă '65, Szukala '72, Papp '76.

Cartonaş roşu: Prince '90+2.

Arbitri: Marcin Borski (central) - Rafal Rostkowski, Tomasz Listkiewicz (asistenţi) - Tomasz Musial, Bartosz Frankowski (asistenţi suplimentari) - Krzysztof Myrmus (rezervă) - toţi Polonia.

Programul etapei a V-a (27 noiembrie, ora 20.00) este următorul: Aalborg BK - Steaua Bucureşti şi Dinamo Kiev - Rio Ave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici