Continuă pregătirile pentru EURO U21 găzduit de România: vizită UEFA la cele 4 stadioane

O echipă a forului continental de fotbal UEFA a vizitat în perioada 5-9 martie arenele din România care vor găzdui, împreună cu cele din Georgia, partidele Campionatului European U21 din 2023, informează frf.ro.

390 afișări
Imaginea articolului Continuă pregătirile pentru EURO U21 găzduit de România: vizită UEFA la cele 4 stadioane

Liderul de proiect de la Nyon, împreună cu colegi din zona de media şi broadcasting au verificat facilităţile stadioanelor Steaua şi Giuleşti, din Bucureşti, precum şi „Dr. Constantin Rădulescu” şi Cluj Arena, din Cluj-Napoca.

Aceştia au definit alocarea încăperilor şi au delimitat zonele exterioare.

Din partea Federaţiei Române de Fotbal au participat la vizita de lucru Alexandru Cândea, liderul proiectului din România, Diana Pirciu, manager operaţional la stadioanele de la EURO U21, şi Vlad Munteanu, directorul turneului din partea asociaţiei gazdă.

La finalul inspecţiei stadioanelor şi a întâlnirilor programate, reprezentaţii UEFA au precizat că toate pregătirile se desfăşoară conform planului iniţial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici