Se ştiu toate cele opt echipe care vor juca în sferturile Ligii Campionilor. Villarreal a produs surpriza pe terenul lui Juventus

  • Miercuri seară s-au jucat ultimele partide din optimile Ligii Campionilor.
  • Chelsea s-a calificat după ce a învins-o pe Lille şi în retur cu 2-1, în prima manşă londonezii câştigând cu 2-0.
  • Surpriza a fost pe terenul lui Juventus unde Villarreal s-a impus cu scorul de 3-0, după ce în tur cele două echipe au remizat 1-1.
999 afișări
Imaginea articolului Se ştiu toate cele opt echipe care vor juca în sferturile Ligii Campionilor. Villarreal a produs surpriza pe terenul lui Juventus

Cele opt echipe calificate în sferturile Champions League sunt Bayern Munchen, Manchester City, Benfica, Chelsea, Atletico Madrid, Villarreal, Liverpool şi Real Madrid.

Tragerile la sorţi vor avea loc vineri, la Nyon, începând cu ora 13:00.

În urma tragerii la sorţi se vor stabili meciurile din sferturile de finală şi semifinale şi, din motive procedurale, va avea loc o tragere la sorţi pentru a stabili echipa "gazdă" pentru finală. 

Tragerea la sorţi este deschisă, astfel încât nu există niciun fel de ierarhizare sau de protecţie a ţării. Orice echipă poate fi trasă la sorţi împotriva oricărei alte echipe.

Când au loc meciurile din sferturile de finală şi semifinalele Ligii Campionilor

Sferturile de finală:
Tur: 5/6 aprilie
Retur: 12/13 aprilie

Semifinale:
Tur: 26/27 aprilie
Retur: 3/4 mai

Finala
Sâmbătă 28 mai (Stade de France, Paris)
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici