Contra: CFR Cluj este favorită în finala Cupei României

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, consideră că adversara CFR Cluj porneşte cu prima şansă în finala Cupei României - Timişoreana, întrucât jucătorii săi nu sunt obişnuiţi cu meciurile cu o miză importantă.

488 afișări
Imaginea articolului Contra: CFR Cluj este favorită în finala Cupei României

Contra: CFR Cluj este favorită în finala Cupei României (Imagine: Cosmin Dan / MediafaxFoto)

"Am văzut meciul de la Giurgiu, unde clujenii au arătat că sunt o echipă matură din toate punctele de vedere. O trupă solidă, cu fotbalişti cu mare experienţă competiţională, căliţi în multe partide grele. La noi, aproape tuturor băieţilor le este străină rutina în astfel de meciuri cu mare miză, aşa că eu cred că CFR Cluj porneşte favorită pentru acest meci decisiv. Dar, să fie clar, nu mergem în plimbare la Bucureşti, avem un singur meci şi vrem să ne bucurăm la capătul lui. Finalele nu există decât pentru învingători, în opinia mea. Pentru mine nu ar fi nici o performanţă că ne-am calificat în finală şi nu aducem trofeul la Ploieşti. Nu avem decât varianta să luptăm şi să câştigăm", a spus Contra.

De vineri, lotul formaţiei Petrolul Ploieşti se pregăteşte la baza sportivă de la Mogoşoaia, sâmbătă urmând să plece spre Cluj, pentru meciul de campionat cu Universitatea.

În finala Cupei României - Timişoreana, care va avea loc la 1 iunie, pe Arena Naţională, CFR Cluj va întâlni echipa Petrolul Ploieşti.

Partida Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, din cadrul etapei a XXXIII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici