Contra: Dacă Marian Iancu ştie aşa de mult fotbal, să vină el să antreneze, ne despărţim

Antrenorul echipei FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că nu are nicio problemă să se despartă de gruparea timişoreană, după ce preşedintele CA al grupării, Marian Iancu, a criticat dur atitudinea jucătorilor la partida cu Gloria Bistriţa, terminată la egalitate, scor 3-3.

16 afișări
Imaginea articolului Contra: Dacă Marian Iancu ştie aşa de mult fotbal, să vină el să antreneze, ne despărţim

Contra: Dacă Marian Iancu ştie aşa de mult fotbal, să vină el să antreneze, ne despărţim (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"De luni poate să vină el (n.r. - Marian Iancu) să antreneze, ne despărţim. Dacă ştie aşa de mult fotbal, să vină el să antreneze, eu mă voi despărţi de echipă. Dacă este adevărat că m-a trimis să învăţ fotbal, să vină dânsul să facă antrenamente, pentru că este la modă în fotbal să fii patron-antrenor. Probabil că mai am multe de învăţat în fotbal. Dacă nu are încredere în această echipă, dacă m-a atacat după un meci în care echipa a avut o imagine bună, înseamnă că nu mă cunoaşte deloc, nu are rost să continuăm împreună. Nu sunt omul care să înghită acuzaţii", a spus Contra la Sport.ro.

Tehnicianul a ameninţat chiar că va organiza o conferinţă de presă în care va face dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă la FC Timişoara. "Dacă mă va mai ataca, voi face şi eu o conferinţă de presă şi voi spune eu ce se întâmplă la acest club. Eu cred în mine, dar probabil nu cred alţii în mine", a spus Contra.

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, s-a arătat extrem de nemulţumit de atitudinea jucătorilor în meciul cu Gloria Bistriţa, terminat la egalitate, scor 3-3, după ce timişorenii au condus cu 2-0 sau 3-1, calificându-i drept "indolenţi, nesimţiţi şi interesaţi doar de bani".

Marian Iancu a precizat, la Sport.ro, că de situaţie de la echipă sunt vinovaţi cu toţii, preşedintele Gheorghe Chivorchian, antrenorul Cosmin Contra şi mai ales unii jucători, "care se cred vedete", şi a ameninţat că va lua măsuri drastice la club, pentru a schimba lucrurile.

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici