Convenţie europeană împotriva manipulării competiţiilor sportive, semnată în Elveţia

Mai mulţi miniştri europeni ai Sporturilor, reuniţi în Elveţia, au semnat, joi, o convenţie împotriva manipulării competiţiilor sportive în cadrul eforturilor de cooperare pentru eliminarea pariurilor sportive trucate şi garantarea integrităţii sportului.

66 afișări
Imaginea articolului Convenţie europeană împotriva manipulării competiţiilor sportive, semnată în Elveţia

Convenţie europeană împotriva manipulării competiţiilor sportive, semnată în Elveţia (Imagine: Shutterstock)

Convenţia a fost semnată de 15 miniştri (din Germania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Georgia, Grecia, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Federaţia Rusă, Serbia, Elveţia) şi este deschisă ţărilor din Europa.

Statele care au semnat convenţia se angajează, între altele, să creeze norme eficiente şi o cooperare judiciară transfrontalieră.

Convenţia va fi prezentată în parlamentele statelor semnatare pentru ratificare şi va intra în vigoare după ce va fi ratificată de cinci state.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici