Copos: Argentinianul Sotelo va juca la Rapid până la vară

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul argentinian Juan Ignacio Sanchez Sotelo va juca la Rapid până la sfârşitul actualului sezon.

230 afișări
Imaginea articolului Copos: Argentinianul Sotelo va juca la Rapid până la vară

Copos: Argentinianul Sotelo va juca la Rapid până la vară (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Aşa cum am promis, aducem un atacant care să ne ajute în această perioadă în care lipseşte Daniel Pancu. Pe atacant îl cheamă Juan Ignacio Sanchez Sotelo, este argentinian, dar are cetăţenie italiană. La vară vom lua o decizie în ceea ce priveşte transferul lui definitiv", a spus Copos.

Oficialul rapidist a menţionat că transferul lui Sotelo nu s-a făcut fără acordul antrenorului Răzvan Lucescu. "Tot ceea ce se întâmplă la Rapid în ceea ce priveşte echipa se face numai cu acordul lui Răzvan. El este antrenorul şi este normal să fie aşa. Probabil că Răzvan îl va avea la antrenamente zilele următoare", a explicat George Copos.

În vârstă de 24 de ani, Juan Ignacio Sanchez Sotelo se află în proprietatea clubului argentinian de primă ligă Racing Club, dar din 2010 a evoluat sub formă de împrumut la echipele Patronato de Parana (liga a doua din Argentina) şi La Serena (prima ligă din Chile).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici