Costel Moscalu a fost înmormântat la Cimitirul "Sf. Vasile" din Iaşi

Trupul neînsufleţit al fostul jucător şi antrenor de baschet al echipei Politehnica Iaşi, Costel Moscalu, a fost înmormântat miercuri, la Cimitirul "Sf. Vasile" din Iaşi.

462 afișări
Imaginea articolului Costel Moscalu a fost înmormântat la Cimitirul "Sf. Vasile" din Iaşi

Costel Moscalu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Miercuri dimineaţă, trupul neînsufleţit al lui Costel Moscalu a fost depus la Sala Polivalentă din Iaşi, unde sute de suporteri ieşeni i-au adus un ultim omagiu.

Costel Moscalu, component al echipelor naţionale ale României, a murit, duminică, la vârsta de 47 de ani. Acesta a jucat baschet cu nişte prieteni, iar în momentul în care a ajuns acasă i s-a făcut rău. Prietena antrenorului a chemat un echipaj SMURD, medicii declarând decesul după ce au încercat să-l resusciteze timp de jumătate de oră.

În urma autopsiei efectuate la INML Iaşi, cauzele decesului au fost insuficienţă cardiacă acută, edem pulmonar acut şi ateroscleroză coronariană.

Costel Moscalu ar fi urmat să împlinească 48 de ani în 15 aprilie. De-a lungul carierei, Moscalu a evoluat la echipa din oraşul natal, Politehnica Iaşi, dar şi la Elba Timişoara şi Farul Constanţa. De asemenea, a făcut parte din echipele naţionale ale României la nivel de junior şi seniori. Şi-a încheiat cariera de jucător la Poli Iaşi, echipă pe care a şi antrenat-o în ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici