COVID-19 la Real Madrid : Eden Hazard e infectat cu noul coronavirus

  • Ghinioanele se ţin lanţ de Eden Hazard.
  • Când în sfârşit părea că scapă de accidentări, superstarul belgian a testat pozitiv la COVID-19.
  • Nu e singurul absent din lotul lui Zidane.
  • Real Madrid a anunţat că şi Casemiro s-a îmbolnăvit de coronavirus.
336 afișări
Imaginea articolului COVID-19 la Real Madrid : Eden Hazard e infectat cu noul coronavirus

FOTO: Profimedia

"Real Madrid anunţă că jucătorii Casemiro şi Hazard au avut rezultat pozitiv la ultimele teste de COVID-19 efectuate. Toţi ceilalţi jucători, stafful tehnic şi angajaţii clubului au avut rezultate negative", a scris Real Madrid într-un comunicat oficial.

Cei doi au fost carantinaţi şi se simt bine. Hazard şi Casemiro vor rata meciul Realului cu Valencia de duminică şi nici nu vor putea face deplasarea cu echipele naţionale ale ţărilor lor.

Real Madrid poate să treacă pe primul loc în La Liga dacă o învinge pe Valencia, iar Real Sociedad nu câştigă cu Granada.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici