Craiova spune "adio" Europei

  • Vicecampioana României, Universitatea Craiova, a avut o prestaţie slabă în Georgia
  • Echipa lui Bergodi a pierdut cu 2-1 în faţa lui Locomotiv Tbilisi şi iese din Europa League
  • Baiaram a redus din diferenţă în prelungiri iar Ivan a ratat o ocazie mare în ultimul minut de joc
1037 afișări
Imaginea articolului Craiova spune "adio" Europei
Universitatea Craiova a fost la un meci de primul titlu după 29 de ani. Oltenii visau să reprezinte România în grupele Champions League. Au pierdut lupta cu CFR Cluj, iar la primul obstacol din cupele europene au fost eliminaţi. Georgienii de la Locomotiv Tbilisi au învins-o cu 2-1 după un meci extrem de slab al echipei lui Cristiano Bergodi.
 
Apărarea Craiovei a cedat în 2 rânduri pe contraatac şi a încercat în zadar să revină. Puştiul Baiaram a marcat în minutul 90+3, iar Ivan a trimis pe lângă la ultima fază a meciului. Astfel, Craiova îşi ia adio de la cupele europene încă din luna august şi îi rămâne doar campionatul, acolo unde va încerca din nou să se lupte pentru titlu.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici