Cristian Gaţu: Abia acum începe bătălia Simonei Halep pentru menţinerea supremaţiei

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a vorbit, vineri, despre succesul Simonei Halep de la Roland Garros, unde românca a cucerit trofeul după o finală disputată împotriva lui Sloane Stephens, precizând că finalele pierdute de Halep au ajutat-o să acumuleze experienţă.

365 afișări
Imaginea articolului Cristian Gaţu: Abia acum începe bătălia Simonei Halep pentru menţinerea supremaţiei

Cristian Gaţu: Abia acum începe bătălia Simonei Halep pentru menţinerea supremaţiei

”Părerea mea este că abia acum începe bătălia Simonei pentru menţinerea acestei supremaţii, şi a acumulat suficientă experienţă prin acele mici rateuri pe care, aşa-zişii susţinători ai tenisului şi ai sportului românesc le taxau în fiecare moment cu răutate, zic eu, a ajutat-o să-şi pregătească mental strictul necesar pentru obţinerea unor performanţe la nivelul acestui joc, pe care şi eu il urmăresc şi îl apreciez ca atare. Fără muncă nu se poate nimic. Şi asta e valabil şi la handbal, şi la tenis, şi în orice domeniu vorbim de sport de performanţă”, a spus Cristian Gaţu, la ProSport Live.

Învingătoare la Roland Garros, Simona Halep se află în România pentru două săptămâni de pauză. Va reveni în circuit pe 25 iunie, la Eastbourne, unde va da startul pregătirilor pentru turneul de la Wimbledon (2-15 iulie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici