Cristiano Bergodi a fost testat pozitiv cu coronavirus. Starea antrenorului. Exclusiv

  • La doar 2 zile de la meciul decisiv pentru titlu în Liga 1, Cristiano Bergodi a fost testat pozitiv
  • Antrenorul Craiovei este internat la spitalul de boli infecţioase
  • Universitatea Craiova a confirmat oficial că are un caz pozitiv în staff-ul echipei
1654 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi a fost testat pozitiv cu coronavirus. Starea antrenorului. Exclusiv

Cristiano Bergodi a fost testat pozitiv cu coronavirus. Starea antrenorului. Exclusiv

 
Cristiano Bergodi a fost testat pozitiv cu coronavirus! Conform surselor Mediafax, antrenorul italian de 55 de ani a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Craiova. Din fericire, el este asimptomatic.
 
Cristiano Bergodi a mai avut un test neconcludent în trecut, însă în acel moment s-a dovedit că nu era infectat. De această dată, antrenorul italian are test pozitiv şi, pentru precauţie, s-a internat.
 
Universitatea Craiova a ratat titlul în acest sezon după înfrângerea cu 3-1 pe propriul teren contra celor de la CFR Cluj în partida care a avut loc luni seară.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici