Cristiano Ronaldo ar putea rata şi manşa retur cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor

Starul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo a folosit în premieră, ieri, mingea la antrenament, într-o şedinţă de pregătire individuală, departe de coechipierii săi aflaţi la Sociedad, pentru meciul din Primera Division, câştigat cu 1-0 împotriva echipei Real Sociedad.

2107 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo ar putea rata şi manşa retur cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor

Cristiano Ronaldo ar putea rata şi manşa retur cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Jurnaliştii de la The Sun scriu că golgeterul echipei Real Madrid are şanse 50-50 de a evolua miercuri seară în returul cu Manchester City. Apropiaţi ai grupării din capitala Spaniei, citaţi de ziariştii britanici, spun că “accidentarea lui Ronaldo este una destul de mica, însă foarte greu de refăcut. Cu toate acestea, fotbalistul speră că va fi apt până miercuri, însă dacă nu va fi în deplinătatea forţelor, nu va juca. Trebuie să aibă mare grijă.”

Nici Karim Benzema nu este complet refăcut şi asta îi dă mari bătăi de cap lui Zinedine Zidane.

“În mintea mea îmi tot repet că atât Cristiano cât şi Karim sunt bine şi-I voi putea folosi miercuri seară în meciul cu Manchester City.” A spus Zinedine Zidane, conform The Sun.

Ronaldo vrea să fie titular împotriva englezilor miercuri seară. Acesta este de altfel şi motivul pentru care a refuzat să meargă alături de echipă la Sociedad, preferând să se antreneze singur la Madrid şi a anunţat că nu a făcut niciun tratament cu celule stem pe durata accidentării.

Cu toate acestea, vedeta madrilenilor nu vrea să rişte absolut nimic. El i-a transmis lui Zidane că nu evolua deloc dacă va resimţi în cotinuare dureri. Şi asta după ce vineri, doctorul naţionalei Portugaliei, Nuno Campos l-a avertizat pe Ronaldo că ar putea rata Campionatul European, dacă va forţa în această perioadă.

Ronaldo şi Benzema şi-au folosit proprii terapeuţi pentru a-şi trata accidentările iar presa din Spania a scris că cei doi au făcut acest lucru deoarece nu mai au încredere în staff-ul medical al echipei Real Madrid.

Jucătorii din lotul lui Real au suferit 26 de accidentări musculare în acest sezon iar jurnaliştii speculează că diagnosticul lui Ronaldo ar fi fost greşit de echipa medicală a spaniolilor, chiar înainte de deplasarea de săptămana trecută de la Manchester.

Meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Manchester United va avea loc miercuri seară de la 21.45, pe stadionul Santiago Bernabeu. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici