Cristiano Ronaldo, după câştigarea EURO 2016: Am râs, am plâns, am suferit. M-am îmbătat după meci

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu celor de la DAZN Italia, în care a vorbit desre cariera lui şi despre cum vede fotbalul. Atacantul în vârstă de 34 de ani a precizat că cel mai important gol al lui a fost reuşita din foarfeca în poarta echipei Juventus, când juca la Real Madrid.

454 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, după câştigarea EURO 2016: Am râs, am plâns, am suferit. M-am îmbătat după meci

Cristiano Ronaldo, după câştigarea EURO 2016: Am râs, am plâns, am suferit. M-am îmbătat după meci. Sursă foto: Profimedia

"Cel mai important trofeu pe care l-am câştigat în cariera mea este cel obţinut cu echipa naţională, Campionatul European cu Portugalia. Am râs, am plâns, am fost antrenor, am suferit. M-am îmbătat după meci. Am plâns atât de mult încât mă deshidratasem, am băut doar un pahat de şampanie şi eram puşin beat. De obicei nu beau, dar acea zi a fost foarte specială. Este cel mai important trofeu pentru mine", a povestit Cristiano Ronaldo, potrivit marca.com.

Jucătorul formaţiei Juventus a fost rugat să menţioneze o calitate şi un defect d-ale lui: "Sunt foarte inteligent şi nu am defecte. Sunt mereu profesionist.

După cum se ştie, am câştigat premiul de cel mai bun jucător din campionatul Italiei. Pentru moment eu sunt (n.red. - cel mai bun din Serie A), nu ştiu ce se va întâmpla în anul următor, dar acum eu sunt".

Ronaldo a povestit că cel mai important gol al lui este unul marcat împotriva actualei echipe: "I-am dat gol lui Buffon, a fost o reuşită foarte specială, pe un stadion frumos, jucând contra unei echipe mari. Publicul m-a aplaudat, a fost o seară specială".

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici