Cristiano Ronaldo revine la Manchester United. Mesajul fotbalistului

  • Anunţul a fost făcut public vineri seara de către gruparea engleză, pe pagina sa oficială.
  • Manchester United anunţă că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, sub rezerva condiţiilor personale, a vizei şi a aprobării medicale.
1259 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo revine la Manchester United. Mesajul fotbalistului
Poate cel mai aşteptat anunţ al lunii, în fotbal. Anunţul a fost făcut vineri seara, de către grupul englez.
 
La rândul său, fotbalistul a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook. 
 
Astăzi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia şi cu siguranţă unul dintre cele mai mari din Europa. Mi-am dăruit inima şi sufletul pentru Juventus şi voi iubi întotdeauna oraşul Torino. (...) Mereu voi fi unul de-al vostru. Eşti, de acum, parte din istoria mea, aşa cum eu sunt din a ta”, a scris Ronaldo. 
 
 
Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia. 
 
Fotbalistul a marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United.
 
Revenirea lui la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici