Cristiano Ronaldo se antrenează cu Real Madrid. Starul portughez continuă să-şi caute club

Cristiano Ronaldo a revenit la baza de antrenament de la Real Madrid din Valdebebas, în timp ce îşi pregăteşte viitorul, după ce a părăsit Manchester United, iar Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială.

905 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo se antrenează cu Real Madrid. Starul portughez continuă să-şi caute club

După ce s-a confirmat că United şi Ronaldo au convenit reciproc asupra despărţirii, încă înainte de Cupa Mondială, s-a vorbit mult despre viitorul jucătorului de 37 de ani.

Dar, în timp ce speculaţiile continuă să circule cu privire la următorul său club, mulţi crezând că acesta va fi Al-Nassr din Arabia Saudită, publicaţia online GOAL informează că Ronaldo se va antrena la complexul Valdebebas al lui Real Madrid până când viitorul său va fi decis.

Un interviu cu Piers Morgan, în care Ronaldo a criticat puternic United şi Erik ten Hag, a fost ultima picătură după luni de tensiune la Manchester United. De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, Ronaldo a refuzat să fie folosit din postura de rezervă şi a părăsit banca de rezerve înainte de finalul celei mai convingătoare victorii de până acum a lui United împotriva lui Tottenham, fiind apoi amendat şi eliminat din prima echipă.

Acest incident nu a fost singurul în care Ronaldo a provocat o agitaţie sub conducerea lui Ten Hag. Înainte de interviul cu Piers şi de ieşirea împotriva lui Tottenham, jucătorul de 37 de ani ar fi părăsit Old Trafford mai devreme, din nou, la o confruntare de pre-sezon cu Rayo Vallecano.

Viitorul jucătorului în vârstă de 37 de ani este posibil să fie decis în curând, iar o mutare pe bani mulţi în Orientul Mijlociu pare de acum doar o formalitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici