Cristina Vărzaru, operată în Danemarca. Află când va reveni pe teren

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Vărzaru, a fost supusă unei intervenţii chirugicale la tendonul lui Ahile, marţi, la Viborg.

142 afișări
Imaginea articolului Cristina Vărzaru, operată în Danemarca. Află când va reveni pe teren

Cristina Vărzaru, operată în Danemarca. Află când va reveni pe teren (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Handbalista a fost nevoită să încheie sezonul prematur, la Viborg HK, după operaţia suferită marţi, într-o clinică privată din oraşul danez.

Potrivit informaţiilor oferite de club, intervenţia chirugicală a Cristinei Vărzaru a decurs bine, sportiva având nevoie de aproximativ trei luni de recuperare. "Sperăm ca ea să fie aptă fizic în luna iulie, când echipa se va reuni", au afirmat oficialii de la Viborg HK, echipă care mai are de jucat finala mică a campionatului danez în acest sezon.

Cristina Vărzaru s-a accidentat în timpul Campionatului European din luna decembrie, fiind nevoită să facă o pauză de două luni. Ea a reintrat pe teren la finalul lunii februarie, jucând pentru Viborg HK inclusiv în meciul decisiv pentru calificarea în finala mare a campionatului danez, din 30 aprilie, însă starea sa de sănătate s-a agravat şi a fost nevoie de operaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici