Cristina Zamfir a semnat un contract pe trei ani cu Rulmentul Braşov

Handbalista Cristina Zamfir, de la Tomis Constanţa, a semnat, joi, un contract pe trei ani cu Rulmentul Braşov, antrenoarea Mariana Târcă declarând pentru MEDIAFAX că este o jucătoare pe care şi-a dorit-o foarte mult la echipă.

126 afișări

"Ne-am dorit-o foarte tare pe Cristina Zamfir şi mă bucur enorm că am reuşit să obţinem semnătura ei. Este o jucătoare de mare perspectivă în care eu cred foarte tare. Noi suntem convinşi că în scurt timp va ajunge din nou la echipa naţională. Sunt foarte fericită că am reuşit acest transfer, ne-am luptat foarte tare pentru ea însă mă bucur enorm că a ales până la urmă Braşovul. Cristina Zamfir este o handbalistă care ne va ajuta enorm să ducem Rulmentul acolo unde a fost în urmă cu câţiva ani", a spus Mariana Târcă.

Cristina Zamfir are 1.83 înălţime şi evoluează pe postul de inter stânga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici