CS Universitatea Craiova învinge FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a şasea a Ligii 1

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins duminică pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în etapa a şasea a Ligii 1 de fotbal.

284 afișări
Imaginea articolului CS Universitatea Craiova învinge FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a şasea a Ligii 1

CS Universitatea Craiova învinge FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a şasea a Ligii 1

A marcat: Hristo Zlatinski 79'.

1-0: Mitriţă centrează din stânga, spre a doua bară, de unde Gustavo recentrează cu capul, iar Zlatinski reia cu o lovitură de cap, din apropiere, şi înscrie în colţul scurt al porţii apărate de Cobrea, deschizând scorul.

În clasament, CS Universitatea Craiova acumulează 12 puncte şi urcă pe locul 3, la un punct de FC Botoşani, care coboară pe poziţia secundă. Tot 13 puncte are şi noul lider, CFR Cluj, dar formaţia pregătită de Dan Petrescu are de partea sa golaverajul mai bun şi un meci mai puţin disputat.

TITLURILE ZILEI

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe (Spahija 63'), Briceag – Gustavo, Mateiu (Bancu 73'), Zlatinski, Burlacu (Screciu 73') – Mitriţă, M. Roman II. Antrenor: Devis Mangia.

FC Botoşani: Cobrea – Patache, Burcă, Miron, Muşat – Cucu (Tincu 30'), Bordeianu (Ciaccheri 84') – M. Roman, L. Fulop (Moruţan 14'), Serediuc – D. Popa. Antrenor: Costel Enache.

Cartonaşe galbene: Briceag 35', Barthe 52', M. Roman II 69'/Serediuc 53', Bordeianu 56', M. Roman 72'.

Arbitri: Istvan Kovacs (centru); Octavian Şovre, Alexandru Cerei (asistenţi); rezervă: Florin Ovidiu Mazilu.

Observator de joc: Ion Craiu; observator de arbitri: Marian Salomir.

Stadion: "Municipal" – Drobeta-Turnu Severin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici