CSA Steaua a câştigat Cupa României la floretă feminină

CSA Steaua a cucerit, joi, Cupa României la floretă feminină pe echipe, informează site-ul Federaţiei Române de Scrimă.

65 afișări
Imaginea articolului CSA Steaua a câştigat Cupa României la floretă feminină

CSA Steaua a câştigat Cupa României la floretă feminină

În finală, CSA Steaua a învins CSU Politehnica Timişoara, scor 42 la 33. Din echipa Stelei au făcut parte Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Rebeca Cândescu şi Anca Săceanu. Pentru Timişoara au concurat Ana Boldor, Anastasia Ceres, Alexandra Lazin şi Teodora Sîrbu. Podiumul a fost completat de echipa Clubului Sportiv Farul Constanţa, care a învins echipa a doua a CSA Steaua, scor 45 la 22.

Miercuri, sportiva Mălina Călugăreanu a câştigat Cupa României la floretă feminină individual. Competiţia s-a desfăşurat la Baza Sportivă Politehnica, din Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici