CSM Bucureşti a învins SCM Râmnicu Vâlcea în finala Cupei României la handbal feminin

CSM Bucureşti a câştigat duminică Cupa României la handbal feminin, în noua sală de sport de la Mioveni, după ce a învins în finală pe SCM Râmnicu Vâlcea. Pentru tigroaice este al 5-lea trofeu din palmares.

293 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a învins SCM Râmnicu Vâlcea în finala Cupei României la handbal feminin

Campioana en titre a Românei s-a impus cu 34-26 (14-15), Cristina Neaguu fiind golghetera meciului cu 12 reuşite.

CSM Bucureşti a câştiga semifinala cu Măgura Cisnădie, cu scorul de 28-23 (14-11), în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea a trecut de Rapid Bucureşti cu scorul de 41-39 (12-17, 27-27, 32-32), la capătul a patru reprize de prelungiri.

În finala mică a Final 4-ului Cupei României, tot duminică, Măgura Cisnădie a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 23-22 (8-9).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici