CSM Bucureşti nu reuşeşte să se califice în Final 4-ul Ligii Campionilor la handbal, fiind eliminată dramatic de Esbjerg

  • CSM Bucureşti a ratat califcarea în Final 4-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, terminând la egalitate meciul retur al dublei din sferturile competiţiei, în compania echipei daneză Esbjerg.
  • Tigroaicele aveau nevoie de o victorie la unul sau două goluri, însă meciul s-a încheiat 27-27 (12-14).
394 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti nu reuşeşte să se califice în Final 4-ul Ligii Campionilor la handbal, fiind eliminată dramatic de Esbjerg

În ciuda faptului că a condus mare parte a meciului, având chiar şi 3 goluri avans în prima repriză (6-9) şi intrând la pauză cu scor favorabil de 12-14, Neagu şi compania au cedat în ultimele 15 minute ale jocului, când gazdele au preluat iniţiativa şi de la 16-18, au egalat 19-19 şi s-au desprins la 4 goluri avans 25-21.

CSM a revenit în ultimul minut, egalând dela 27-25, fără a avea însă şansa de a mai puncta pentru golul calificării.

În tur Esbjerg câştigase cu un gol marcat la limită, pe final de meci, cu 26-25, ceea ce i-a adus la general victoria şi calificarea în careul de aşi al competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici