CSM Bucureşti s-a calificat la Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin/ Bianca Bazaliu: Am fost o echipă, chiar dacă ne-au condus, noi ne-am încurajat una pe cealaltă

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, s-a calificat, sâmbătă, în deplasare, la Turneul Final Four al actualei ediţii a competiţiei, după ce a învins formaţia maghiară Ferencvaros şi în manşa retur a sferturilor de finală, cu scorul de 27-26 (14-15).

6255 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti s-a calificat la Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin/ Bianca Bazaliu: Am fost o echipă, chiar dacă ne-au condus, noi ne-am încurajat una pe cealaltă

CSM Bucureşti s-a calificat la Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin (Imagine: Dragoş Savu/ Mediafax Foto)

În tur, CSM Bucureşti a trecut de Ferencvaros cu 30-25 (17-15), într-un meci disputat vineri, 7 aprilie, în Sala Polivalentă "Ioan Kunst-Ghermănescu" din Capitală.

Ferencvaros: Szikora, Biro – portari; Szollosi-Zacsik 1 gol, Szarka, Schatzl 5, Szucsanszki 2, Szekeres, Meszaros, Lukacs 4, Snelder 1, Pena 4, Mod, Faluvegi, Jovanovic 6, Kovacsics 3, D. Hornyak. Antrenor: Gabor Elek.

CSM Bucureşti: Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 3 goluri, Curea 1, Dache, Ayglon 1, Bazaliu 3, Brădeanu 1, Torstensson 4, Martin 5, Manea 4, Niombla 4, Lobach, Mehmedovic 1, Bohme. Antrenor: Per Johansson.

De asemenea, formaţia muntenegreană Buducnost, la care evoluează Cristina Neagu, s-a calificat sâmbătă la Turneul Final Four, învingând atât în tur, cât şi în retur echipa norvegiană Larvik, (31-17 în tur şi 35-30 în retur).

Turneul final Final Four al Ligii Campionilor se va disputa la Budapesta, în perioada 6-7 mai.

Alte meciuri programate sâmbătă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor:

Vardar - Midtjylland (28-26, în tur)

Gyor - Metz (31-32, în tur)

Bianca Bazaliu: Am fost o echipă, chiar dacă ne-au condus, noi ne-am încurajat una pe cealaltă

Interul stânga al formaţiei CSM Bucureşti, Bianca Bazaliu, a declarat, sâmbătă, că ea şi coechipierele sale au dat dovadă de spirit de echipă, în meciul cu Ferencvaros, câştigat cu scorul de 27-26 (14-15), în manşa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

La doar 19 ani, Bazaliu a înscris trei goluri în meciul de la Budapesta, iar acum speră ca formaţia sa să repete evoluţia avută în stagiunea precedentă a Turneului Final Four al Ligii Campionilor şi să câştige competiţia pentru al doilea an la rând.

"A fost un meci mai greu decât la noi, nu am reuşit să ne distanţăm atât de mult, dar mă bucur că am câştigat şi ne-am calificat în Final Four. Am fost o echipă, chiar dacă ne-au condus, noi ne-am încurajat una pe cealaltă. La pauză au încheiat cu un gol în avans, dar contează că noi am câştigat. Sperăm ca şi anul acesta să fie la fel de bine, să câştigăm din nou", a afirmat Bianca Bazaliu la Digi Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici