CSM Făgăraş furnizează prima surpriză a etapei în Liga Zimbrilor

  • Liga Zimbrilor programează miercuri şi joi cea de a 14-a etapă a campionatului, organizată sub formă de turneu, la Sfântu Gheorghe.
  • Prima surpriză a etapei vine din meciul CSM Făgăraş - Poli Timişoara, câştigat de ardeleni cu 25-24.
409 afișări
Imaginea articolului CSM Făgăraş furnizează prima surpriză a etapei în Liga Zimbrilor

CSM Făgăraş furnizează prima surpriză a etapei în Liga Zimbrilor

Dunărea Călăraşi e la a treia neprezentare consecutivă din cauza Covid 19.

În primul meci al zilei CSM Bucureşti a trecut de CSM Vaslui cu scorul de 35-33 (17-12). Meciul a fost echilibrat în prima sa parte, bucureştenii reuşind să se desprindă pe finalul primei reprize, pe fondul unui şir de ratări ale moldovenilor. În partea secundă Campos&Co au condus şi cu 6 goluri avans, vasluienii neizbutind să se mai apropie periculos, pentru o posibilă revenire.

Primul rezultat surprinzător al etapei a venit din partea elevilor conduşi de Raul Fotonea, CSM Făgăraş învingând pe mai bine cotata Poli Timşoara cu 25-24 (10-13). După primă repriză în care bănăţenii au avut chiar 4 goluri avans, CSM a revenit în partea secundă şi a egalat după doar 5 minute (15-15, min. 35). S-a mers apoi cap la cap până la 21-21, când ardelenii au trecut în avantaj. Finalul de meci a fost sărac în goluri, Poli ratând 5 ocazii de a egala. Cu toate că nu au marcat nici un gol în ultimele 6 minute, făgărăşenii s-au apărat agresiv şi au menţinut poarta intactă, chiar cu preţul a două eliminări de câte 2 minute. De menţionat că de la timişoreni au lipsit internaţionalii Cristi Fenici şi Marius Sadoveac Victorie la un gol şi CSM Făgăraş e pe 9, la două puncte de zona play-off-ului.

Miercuri mai trebuia să se desfăşoare partida dintre CSU Suceava şi AHC Dunărea Călăraşi. Dunărenii nu s-au prezentat la meci din cauza Covid 19 şi conform noului regulament al federaţiei de specialitate, vor pierde cu 10-0. Dunărea se află la a treia etapă consecutivă în care nu s-au prezentat la un meci de campionat.

Miercuri mai sunt programate alte două partide, urmând ca joi să se desfăşoare derby-urile dintre Dobrogea Sud Constanţa şi Potaissa Turda şi cel dintre Minaur Baia Mare şi Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici