CSVM Braşov şi Universitatea Craiova au promovat în prima divizie de volei masculin

Echipele CSVM Braşov şi Universitatea Craiova au promovat în prima divizie de volei masculin, în urma barajului care s-a desfăşurat la Braşov, şi la care au mai participat Phoenix Şimleu, şi CSU Suceava, transmite corespondentul MEDIAFAX.

12 afișări

Universitatea Craiova a câştigat toate cele trei partide disputate la baraj cu scorul de 3-2, în vreme ce CSVM Braşov a câştigat cu 3-0, în faţa celor de la Phoenix Şimleu iar în cea de-a doua întâlnire au pierdut cu 2-3 în faţa Universităţii Craiova.

În partida decisivă disputată marţi seara, braşovenii s-au impus cu 3-1 în faţa celor de la CSU Suceava. "Ne bucurăm că am reuşit această promovare, dar trebuie să ne facem o strategie foarte bună pentru anul viitor, pentru a nu ajunge în situaţia de a retrograda după primul an de prezenţă în divizia A. Suntem o echipă tânără, înfiinţată de doar doi ani şi avem planuri mari", a declarat Adrian Pustiu, antrenorul principal al echipei CSVM Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici