Cu un pas la Real Madrid, Mbappe vrea Liga Campionilor pentru Paris

Starul lui Paris Saint-Germani, Kylian Mbappe, a declarat că a ajuta clubul din oraşul său natal să câştige primul său titlu în Liga Campionilor ar fi o chestiune de onoare.

71 afișări
Imaginea articolului Cu un pas la Real Madrid, Mbappe vrea Liga Campionilor pentru Paris

Cu un pas la Real Madrid, Mbappe vrea Liga Campionilor pentru Paris

Atacantul lui PSG, Kylian Mbappe, a marcat de două ori în victoria echipei franceze cu Barcelona, 4-1, marţi, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. PSG s-a calificat în semifinale cu scorul general de 6-4.

Mbappe, care urmează să plece în vară la Real Madrid, a declarat că se concentrează deocamdată la echipa la care joacă.

„Am visul de a câştiga Liga Campionilor pentru Paris", a declarat Mbappe, după victoria de marţi, din Liga Campionilor, de pe stadionul Barcelonei, relatează Reuters.

„Sunt mândru să fiu la PSG. Mândria de a juca pentru acest club, de a reprezenta clubul din capitala ţării mele, este ceva special pentru mine”, a mai spus Mbappe, aflat cu un pas în curtea celor de la Real Madrid, unde ar urma să ajungă din vară.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mbappe,
ucl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici