Cum să devii pasionat de metal pe bune. În izolare, Florin Ilinca a lăsat microfonul şi s-a transformat în Aquaman

  • Florin Ilinca a participat la un concurs TV de talente acum 7 ani
  • A absolvit Facultatea de Electronică (Politehnica Bucureşti)
  • Florin a practicat în trecut aletism, skanderbeg şi căţărări
555 afișări
Ne-a suprins pe toţi cu o atitudine metal pe scena unde doar vocea contează, dar mai are o mare pasiune în timpul liber: fiarele.
 
Florin Ilinca este de profesie inginer electronist şi se antrenează să fie puternic. La fel ca un strongman sau…chiar un supererou.
 
Şi ca orice supererou pus în dificultate, Florin nu a lăsat nici măcar natura să stea în calea lui. Pandemia l-a convins să-şi facă propria sală acasă. 
 
Aşa a ajuns, de la microfon, să lucreze cu sculele din debara, ca să-şi construiască echipamentele pe care nu le-a găsit pe internet.
 
„Nu poţi să duci o viaţă sănătoasă şi, în acelaşi timp, să lucrezi pe partea de inginerie electrică fără sport. Trebuie să le combini. E nevoie să faci ceva mişcare ca să duci o viaţă sănătoasă”, crede Florin.  
 
„Eu acum 12 ani am vrut să devin puternic! Uite-mă acum, aici! Am devenit mai puternic, am devenit puternic şi cresc în continuare în putere”, îţi arată Florin, căruia toată lumea îi spune că seamănă cu...Aquaman! „Aceeaşi înălţime, aceeaşi greutate o avem. O să cresc probabil şi mai mare decât el în viitor, dacă voi continua să fac treaba asta.” 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici