Cupa Steaua la baschet masculin, câştigată de echipa gazdă

Cupa Steaua la baschet masculin a fost câştigată, duminică, de echipa gazdă a turneului, Steaua CSM Eximbank Bucureşti, care a învins vicecampioana Bulgariei, Lukoil Akademic Sofia, şi pe BCM U Piteşti.

78 afișări
Imaginea articolului Cupa Steaua la baschet masculin, câştigată de echipa gazdă

Cupa Steaua la baschet masculin, câştigată de echipa gazdă (Imagine: Bogdan Danescu/ Mediafax Foto)

În primul meci al turneului, vineri, steliştii au câştigat în faţa formaţiei bulgare, cu scorul de 85-80. Sâmbătă, în al doilea meci, Lukoil Akademik Sofia a învins BCM U Piteşti, cu scorul de 95-88, iar duminică, piteştenii au cedat şi în faţa echipei gazdă, Steaua, cu 63-92. Astfel, cu două victorii, Steaua CSM Eximbank Bucureşti a câştigat turneul.

Anterior, steliştii au jucat şase partide amicale, încheiate cu un bilanţ de patru victorii (două cu SCM Craiova, cu FMP Belgrad şi Metalac Valjevo) şi două înfrângeri (cu Energia Târgu Jiu şi cu Mega Vizura).

Prima partidă oficială a Stelei în noul sezon va avea loc în 27 septembrie, în turul I al Cupei României, în deplasare, cu BC Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici