Dan Petrescu: Era mai bine cu o echipă mare, dar aşa avem şanse să ne calificăm

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat joi, la TVR, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, că şi-ar fi dorit să aducă o echipă mare la Bucureşti, precizând că formaţia sa are şanse de calificare, ţinând cont de actualele adversare, Sevilla, Glasgow Rangers şi Stuttgart.

13 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Era mai bine cu o echipă mare, dar aşa avem şanse să ne calificăm

Dan Petrescu: Era mai bine să picăm cu o echipă mare, dar aşa avem şanse să ne calificăm (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu va veni la Bucureşti nicio echipă mare, gen Manchester, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Inter... Poate asta e o părere de rău, deoarece nu ştii când te poţi întâlni, ca antrenor, cu o echipă mare. Poate avem şanse mai multe să facem puncte, chiar să ne calificăm, e clar că Sevilla este o favorită certă, are şi experienţă, iar Rangers şi Stuttgart au şanse mai mari ca noi. Eu cred că şi noi avem şansa noastră în meciurile cu Rangers şi Stuttgart. Şansa mică, dar o avem, dar aş fi preferat un club mare să vină la Bucuireşti. Poate era mai bine pentru noi. Dacă ne calificăm poate îi întâlnim după aceea", a declarat Petrescu.

Campioana României, Unirea Urziceni, va evolua în grupa G a Ligii Campionilor, alături de formaţiile FC Sevilla (Spania), Glasgow Rangers (Scoţia) şi VfB Stuttgart (Germania), conform tragerii la sorţi de vineri de la Monte Carlo.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de secretarul general al UEFA, David Taylor, şi de fosta glorie a echipei Real Madrid, Emilio Butragueno.

Faza grupelor Ligii Campionilor va avea loc în perioada 15 septembrie - 9 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici