Daniel Niculae: Ne aşteaptă cel mai greu retur din istoria Rapidului

Atacantul Daniel Niculae a declarat, duminică, la finalul prezentării lotului echipei Rapid, că urmează cel mai greu retur din istoria clubului, dar speră ca împreună cu fanii formaţia giuleşteană să se menţină în Liga I.

92 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae: Ne aşteaptă cel mai greu retur din istoria Rapidului

Daniel Niculae: Ne aşteaptă cel mai greu retur din istoria Rapidului

"A fost un eveniment frumos şi util pentru că jucătorii străini se familiarizează uşor-uşor cu marea familie a Rapidului. Sper ca alături de suporteri să redevenim acea familie de temut atât pe plan intern, cât şi internaţional. În primul rând trebuie să ajutăm clubul să rămână în Liga I. Va fi greu, dar ce e greu e şi frumos. Doar împreună putem reuşi în cel mai greu retur din istoria Rapidului", a spus Niculae.

FC Rapid şi-a prezentat lotul pentru returul Ligii I, duminică seară, în sala Rapid, în prezenţa a aproximativ 1.000 de suporteri.

Cei 22 de fotbalişti cu care antrenorul Cristian Pustai va începe returul sunt: Virgil Drăghia, Mircea Bornescu, Milos Buchta, Pavel Cmovs, Cristian Săpunaru, Aritz Borda, Jeremy Sapina, Tomas Josl, Nicolae Vasile, Joan Oriol, Edu Oriol, Marcel Gecov, Joao Coimbra, Alexandru Dan, Luis Filipe Kikas, Rui Miguel, Andrei Cerlincă, Mădălin Martin, Rihairo Meulens, Fred Benson, Daniel Niculae şi Daniel Pancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici