Săpunaru: Sper ca suporterii să ne ajute să atingem obiectivul, Rapid nu trebuie să moară

Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat, duminică, la finalul prezentării oficiale a lotului echipei Rapid pentru retur, că îşi doreşte ca suporterii să ajute jucătorii să îşi îndeplinească obiectivul pentru ca gruparea giuleşteană să nu moară.

90 afișări
Imaginea articolului Săpunaru: Sper ca suporterii să ne ajute să atingem obiectivul, Rapid nu trebuie să moară

Cristian Săpunaru (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"Nu e un nou Rapid, este o revenire a suporterilor. Sper să îi vedeţi altfel, ştiţi că sunt cei mai buni suporteri din ţară şi sper să ne ajute la îndeplinirea obiectivului. Nu cred că jucătorii străini ştiu ce înseamnă Rapidul. Dar cu ajutorul suporterilor şi al nostru din teren cred că vor înţelege că Rapid este un spirit şi că acest club nu trebuie să moară", a spus Săpunaru.

Referitor la primul meci oficial, cel cu Steaua din etapa a XVIII-a, Săpunaru a menţionat că jucătorii rapidişti trebuie să îl trateze ca pe un derbi în ciuda diferenţei din clasament dintre cele două echipe. "Este un meci greu, locul 1 cu locul 18, dar trebuie să mergem în Ghencea şi să tratăm meciul ca un derbi", a menţionat fundaşul.

FC Rapid şi-a prezentat lotul pentru returul Ligii I, duminică seară, în sala Rapid, în prezenţa a aproximativ 1.000 de suporteri.

Cei 22 de fotbalişti cu care antrenorul Cristian Pustai va începe returul sunt: Virgil Drăghia, Mircea Bornescu, Milos Buchta, Pavel Cmovs, Cristian Săpunaru, Aritz Borda, Jeremy Sapina, Tomas Josl, Nicolae Vasile, Joan Oriol, Edu Oriol, Marcel Gecov, Joao Coimbra, Alexandru Dan, Luis Filipe Kikas, Rui Miguel, Andrei Cerlincă, Mădălin Martin, Rihairo Meulens, Fred Benson, Daniel Niculae şi Daniel Pancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici