VIDEO  Daniil Medvedev îşi asigură un loc în semifinalele ATP Finals cu o victorie în faţa lui Zverev

Meci de înaltă calitate între Medvedev şi Zverev, desfăşurat marţi seara, la Torino, în cadrul turneului de tenis ATP Finals, rusul obţinând o victorie bine meritată, 6-3, 6-7(3), 7-6(6), cu care ajunge la 7 succese consecutive în cadrul turneului ce încheie sezonul profesionist.

376 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev îşi asigură un loc în semifinalele  ATP Finals cu o victorie în faţa lui Zverev

Sursa foto: profimedia

A fost un meci de o foarte bună calitate, între unii dintre cei mai buni jucători de tenis pe care circuitul îi are acest moment. Medvedev şi Zverev s-au confruntat la aproximativ 10 zile după ce rusul l-a zdrobit pe Zverev la Paris.

Marţi, germanul a fost mult mai bun în prima parte a meciului, când a şi avut două şanse de break, nefructificate. Medvedev a profitat de singura şansă de a câştiga pe serviciul adversarului, reuşită care s-a dovedit a fi mai mult decât suficientă pentru a câştiga primul set cu 6-3.

Al doilea set a debutat cu Zverev salvând două mingi de break şi cu Medvedev care a dominat pe propriul serviciu, germanul reuşind să câştige doar 3 puncte la retur, în 6 game-uri.

Zverev a avut multe probleme şi pe propriul serviciu, fiind nevoit să se lupte cu Medvedev în câteva game-uri strânse şi fiind pus în situaţia de a salva încă o minge de break în game-ul 8.

În cele din urmă, Zverev a reuşit să reziste, ducând setul în tiebreak, unde a evoluat mult mai bine, câştigând cu 7-3.

Medvedev şi-a păstrat însă tonusul reuşind să-şi câştige game-urile de serviciu, în setul 3. El a trebuit să salveze o minge de break, la 5-5, care ar fi putut aduce victoria lui Zverev, care la 6-5 ar fi urmat la serviciu.

În cele din urmă, în tiebreak, Medvedev a fost cel care s-a dovedit mai calm şi s-a impus cu 8-6, valorificând a treia minge de meci şi calificându-se în semifinale, deja după primele 2 meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici